REFERENTIES

Bedrijven die van mijn diensten gebruik maakten en referenties:

ISKES - IJmuiden
JSM - Rotterdam
CJ Stolk - Berschenhoek
Autorijopleiding Hendrik - Soest
PhysiotherapiePlus - Rotterdam
Mourik B.V - Groot Ammers
IJsseland Ziekenhuis - Rotterdam
Jumbo Supermarkten - Veghel
KE Expeditie BV - Rotterdam
Möller Automotive - Rotterdam
Rentius bv - Nieuwerkerk aan de IJssel
Pijnacker infra - Pijnacker
Edukans – Amersfoort
Bergschenhoek Groep BV – Rotterdam

Workships – Rotterdam

Grant Thornton Finance – Rotterdam

Naxco Logistics Benelux BV – Rotterdam

Nederlandse Voedsel en Warenautoriteit – Utrecht

Poetry International – Rotterdam

S G S Nederland BV – Spijkenisse

On line voedings advies – Utrecht

C1000 – Amerfoort

Spa Balancer Nederland – Brielle

Engelen- Heere – Rotterdam

Erasmus MC – Rotterdam

Atos Nederland – Rotterdam

Micro fashion – Capelle a/d Ijssel

Deutsche Bank Nederland – Amsterdam

Museum Rotterdam – Rotterdam

Nidera B V – Rotterdam

Veiligheidsregion Rotterdam – Rijnmond

Nederlandse Voedsel en Warenautoriteit – Groningen

Wood and Washi – Groningen

Imenzo – Leeuwarden

Diamond V – Leeuwarden

Airco Techniek – Groningen

Gemeente Groningen – Groningen

=====================================================================
For the past couple of months I took weekly English lessons. With Karen as preparator for the IELTS exam I managed to pass it with an overall bandscore of 8.5. The lessons really helped me to get used to the structure of IELTS assignments. Although it sounds very cheesy, I could not have done it without her.

Kind regards,

Sabien Breukers

=====================================================================
Multiprofiel – Assen

 

Nuon Magnum – Eemshaven

=====================================================================
Ik heb bij de Engels les bij Karen vooral veel grammatica geleerd wat ik nog nooit eerder had geleerd.heb geleerd.
Verder hebben we ook hele gesprekken in het Engels, om dit ook te oefenen.
Ik heb gemerkt dat ik meer begrijp.
=================================================================
Sinds anderhalf jaar volg ik een cursus Frans bij Karen IJzerman. De lesmethode die Karen toepast is voor mij inspirerend en motiverend.
Ik ga er elke week met plezier naar toe.
Marina.
=====================================================================
I'm happy to inform you that I passed the IELTS exam with an overall bandscore of 8:
Listening: 8.5
Reading: 8.5
Writing: 7
Speaking: 7
I couldn't have made it without your support, so thank you so much. I was lucky that I already knew a lot about the given subjects. The reading texts were quite difficult and I still think an hour is very short for writing two texts, but I managed.
Again, thank you so much for your help!

Kind regards,
Daniëlle Verroen
=====================================================================
Hi Karen,
I send you my review:
Alweer 45 jaar geleden zat voor mijn laatste Engelse les in de klas op school.  Om mijn schroom om Engels te spreken te overwinnen, ben ik op zoek gegaan nar een native speaker.
Heel blij ben ik dat ik lessen converseren bij Karen heb kunnen volgen.
Karen weet door haar brede belangstelling en enthousiasme het gesprek interactief te houden. Door haar ontspannen houding en vraagstelling heeft ze mij het gevoel gegeven om vrijuit in het Engels met haar te kunnen communiceren.
Hierbij maakt ze ook tijd vrij voor grammatica en kreeg ik huiswerk mee om thuis verder te oefenen.
Tijdens de 20 lessen die ik bij haar heb gevolgd, heb ik veel geleerd en met name weer zelfvertrouwen gekregen om Engels te spreken.
Thank you very much!
Madeleine
=====================================================================
Hallo,

 

Ik ben Liset en ik zit op het VWO in klas 5. Ik heb ongeveer anderhalf jaar bijles Engels gehad van Karen. Ik ben begonnen met de bijlessen omdat ik een grote achterstand had opgelopen op mijn school, waardoor ik dus geen goede basis had voor engels. Maar de bijlessen hebben me heel goed geholpen om de basis op te bouwen. Bijvoorbeeld met de grammatica, hebben we bepaalde onderwerpen heel vaak herhaald totdat alles er goed in zat. Daarnaast deden we ook een aantal oefeningen ter voorbereiding op het examen. We gingen vaak teksten lezen en opdrachten erbij maken, maar ook mijn woordenschat vergroten en schrijf opdrachten maken. Maar het grootste voordeel vond ik zelf, dat we tijdens de lessen, Engels met elkaar spraken. Dit alles heeft mij goed geholpen want ik stond eerst een 4/5 voor Engels en nu sta ik een ruime 6/7, waar ik erg blij mee ben.
=====================================================================
Testimonial Karen IJzerman

Tijdens de zomervakantieperiode had ik vrij onverwacht een academische IELTS score nodig van maar liefst 7,5 gemiddeld. Karen is zo vriendelijk geweest om me ondanks de vakantie toch in te plannen en heeft de lesstof echt persoonlijk op maat gemaakt, zodat ik precies kreeg wat ik nodig had om te slagen. Ook gaf ze veel onmisbare informatie over de eisen de test stelt. Dat zorgde ervoor dat ik uitstekend voorbereid en met zelfvertrouwen naar de testdag kon, wat enorm hielp bij het behalen van een goed resultaat. Ze heeft binnen een paar weken en maar enkele lesuren mijn geschreven Engels naar een hoger niveau weten te tillen. Het resultaat spreekt eigenlijk voor zich: een 8,5 gemiddeld!

Liorah Hoek, Rotterdam

=====================================================================

Bonjour Karen,
Enfin :-) .....
Een lang gekoesterde wens is eindelijk in vervulling gegaan. Na 15 maanden wekelijks lessen bij Karen te hebben gevolgd is mijn sluimerende kennis van de Franse taal weer volop tot leven gewekt en ook nog eens flink uitgebreid. Ik ben daar heel blij mee.
Karen heeft hier een sleutelpositie in gehad door met geduld en veel interesse mij te stimuleren alle kennis weer op te halen. Grammaticale wendingen die ik moeilijk vond probeerde ze door extra oefeningen buiten de lesstof om inzichtelijk voor me te maken en dat is prima gelukt.
We hebben veel gelachen tijdens de lessen maar er was ook tijd voor serieuze gesprekken; geen onderwerp, hoe controversieel ook, bleef onbesproken. En dat alles in het Frans!
Karen, veel dank voor je begeleiding, het heeft mij enorm geholpen in het vrijelijk spreken en schrijven van een voor mij toch vreemde taal.
Ik kan iedereen die zijn/haar kennis van het Frans of Engels wil ophalen en verbeteren Karen’s lessen van harte aanbevelen; zij is de beste!
Amitiés,
Lia
===================================================================== 

Ik volgde met veel plezier Engelse les bij Karen. De lessen en het niveau sluiten goed aan bij mijn persoonlijke (lees zakelijke) behoefte. De lessen zijn afwisselend, inspirerend en leerzaam op meerdere vlakken. We voeren leuke discussies en lachen veel. Ik kan iedereen de lessen bij Karen van harte aanbevelen

Jolanda de Ruijter
Bodegraven

=====================================================================

Ik heb Engelse les gevolgd bij Karen. Ik beschikte over diep weggezakte basiskennis en een inmiddels te beperkte vocabulaire. De afgelopen jaren heb ik nauwelijks Engels gesproken. Karens geduldige en vriendelijke manier van optreden maakte dat ik mij snel op mijn gemak voelde en niet bang was om fouten te maken in mijn uitspraak. Een plezierige werkwijze: start met leren "small talk"-conversaties te voeren vanuit de gedachte dat gewone, dagelijkse omgang-conversatie een goed startpunt is. Daarnaast goede, gerichte huiswerkopdrachten op het gebied van grammatica, uitspraak en vergroten van woordkennis. Hartelijke groet, Martine Rotterdam

 ====================================================================

Dear Karen. I should like to sent you this e-mail, to tell you that the English lessons I have had recently were very pleasant and very usefull. One day I had the wish "to polish up" my English. You found what I had forgotten (some grammar and so on). The lessons were all very pleasant . Thank you very much for all those lessons. Best regards from Liesbeth. Rotterdam

====================================================================

Beste lezers, Ik ben Eva Vreeswijk, 19 jaar. Afgelopen schooljaar heb ik 6 vwo gedaan op het Rotterdams Montessori Lyceum Rotterdam en met succes ik ben namelijk in één keer geslaagd. Dit is mede te danken aan de wekelijkse bijlessen die ik van Karen heb gehad. Ik ben geslaagd met een dikke 6 voor Engels. Ik heb de bijlessen op de woensdagmiddag als zeer prettig ervaren. We hebben heel het jaar geoefend met leesteksten, schrijven en spreken. De samenwerking tussen ons was erg goed. Ik gaf zelf aan wat ik wilde doen, en hield Karen op de hoogte waar ik mee bezig was in de lessen op school, voor eventuele voorbereiding. Aangeven wat je wilt doen, en waar je moeite mee hebt helpt omdat de lessen dan soepel verlopen. Tijdens de bijles werd alleen Engels gesproken, dit is een punt waar ik in het begin tegenop zat, omdat ik het lastig vond maar je bent hier zo over heen. Het helpt je over de onzekerheid heen, en je leert er ontzettend veel van. Tijdens de lessen wordt er van je verwacht dat je een serieuze en actieve werkhouding hebt, maar er is ook tijd voor een grapje, we hebben veel lol gehad. Dus ben je een scholier die moeite heeft met Engels, kan ik de lessen van Karen je zeker aanraden!!! Veel plezier en succes met de Engelse of Franse taal. Bye,
Eva Vreeswijk Rotterdam

 ===================================================================== 

It has been a pleasure to be studying English with Karen. I had to prepare for the IELTS Academic test and needed some guidance. I took about ten lessons of two hours and during these hours we practised writing, reading and speaking. Karen is not only knowledgeable on the subject of English language but she is also very focused and gives positive feedback. In this way I was able to improve my English and get the band scores that I need for my registration as a medical doctor in New Zealand. If you need to improve your English or want to get ready for taking the IELTS test, I can strongly recommend you to take lessons from Karen!
Anke Wijbenga
Dr. at a hospital in Rotterdam
=======================================================================

Geachte nieuwe cliënten, 

Dankzij deze site kwam ik terecht bij mevrouw IJzerman voor bijlessen in de Franse taal op HBO niveau. Toen ik bij mevrouw IJzerman kwam had ik een gebrek aan zelfvertrouwen in de taalvaardigheid en spreekvaardigheid van het Frans. Ze heeft me geholpen met het terug krijgen van mijn zelfvertrouwen in deze taal en daarvoor ben ik haar dankbaar. Daarnaast heeft ze me geholpen met het verbeteren van mijn taalvaardigheid in korte periode (anderhalve maand) met intensieve bijlessen (2 tot 3 uur per week). Mijn Frans is erg verbeterd en mevrouw IJzerman is een geweldige stimulans en tutor geweest. Ik ben haar ontzettend dankbaar voor al haar inzet en energie. Voor problemen met de Franse taal raad ik mevrouw IJzerman zeker aan voor bijlessen of conversatie lessen.

 

Met vriendelijke groet,

 

Susan van Elten Rotterdam 

======================================================================= 

Sinds 2009 hebben Maria en ik ( Frouwkje ) Engelse les van Karen gehad.

In de twee jaar dat we les van Karen hebben gehad, hebben we veel geleerd, en kunnen nu een gesprek voeren in het Engels.

 

Wij zijn altijd met plezier naar Groningen gereden voor de Engelse lessen.

 

Karen, we wensen je veel goeds toe in Rotterdam, en dat je ook daar in Rotterdam veel Engelse les mag geven. Het is een aanrader, om les te krijgen van Karen IJzerman.

 

Groet van Maria en Frouwkje

=======================================================================

Hallo,

Ik volg lessen Engels bij Karen IJzerman. Dankzij de enthousiaste lessen van Karen durf ik nu veel beter in het Engels te praten. Hier heb ik dagelijks profijt van op mijn werk bij een universiteit. Op dit moment helpt Karen me met het voorbereiden van het IELTS-examen.  Door gezondheidsproblemen kost dit examen mij meer moeite dan normaal. Karen heeft echter haar lesmethode aangepast en ik krijg daardoor meer vertrouwen dat ook dit zal lukken. Al met al ben ik erg blij met deze nuttige lessen en ik beveel Karen IJzerman dan ook van harte aan als docent.

Anne, Groningen
===================================================================== 

Mijn kennis van de Engelse taal was beperkt en ik was redelijk onzeker als ik in het Engels moest spreken.
Mijn doelstelling was om mijn woordenschat te vergroten en door middel van conservatielessen makkelijk een gesprek in het Engels te voeren, de kinderen te helpen met hun huiswerk.
Na wat zoeken op internet kwam in de website van Karen tegen, conversatieles van native speaker sprak mij wel aan, zo wordt je gedwongen om alles in het Engels te zeggen. Ik heb gekozen voor individuele lessen (2 uur per week), mijn woordenschat is inmiddels behoorlijk toegenomen en ik kan een redelijk gesprek in het Engels voeren. De lessen zijn wel behoorlijk intensief omdat alles in het Engels gaat.
Ik ben zeer tevreden over de manier van lesgeven (je kan je eigen onderwerpen aandragen) en op alle vragen krijg je een duidelijk antwoord, tevens krijg je huiswerk mee zodat je de rest van de week ook met het Engels bezig bent.
Kind regards,
Theo Beuker
===================================================================== 
My testimonial:
Ruim een half jaar heb ik Engelse les bij Karen IJzerman gevolgd. Mijn doel was het verbeteren van mijn Engels, zodat ik wat gemakkelijker in deze taal zou kunnen praten en ik wat minder fouten zou gaan maken in mijn schrijven. Op de middelbare school in de jaren negentig heb ik tot en met de vierde klas Engels gehad. Ik vond het in die tijd een moeilijke taal. Later heb ik door reizen en een huisgenote die uit het Oostblok kwam me wel wat kunnen bekwamen in het spreken van het Engels.
Bij Karen kreeg ik de opdracht teksten hardop voor te lezen, waarbij Karen mijn uitspraak verbeterde. Door het beantwoorden van multiple-choice vragen en het discussiëren over het onderwerp met Karen ben ik meer vaardig geworden in het voeren van een gesprek. Hierbij kwamen allerlei interessante maatschappelijke onderwerpen aan de orde. Naast de teksten heb ik geoefend met grammatica en met woorden over een bepaald onderwerp, bijvoorbeeld humor. Verder heb ik korte opstellen geschreven om mijn schrijven te verbeteren. Karen geeft op een prettige manier les, waarbij de lessen intensief, persoonlijk en interactief zijn.
Carla

===================================================================== 

Mijn Engelse les ervaring:  

Vanwege emigratie plannen naar Nieuw-Zeeland ben ik verplicht om als verpleegkundige voor engels te voldoen aan IELTS- academic voorwaarden (level 7; voor schrijven, spreken, lezen en luisteren)

Zelf had ik alleen maar 4 jaar mavo Engels gehad en natuurlijk wel wat ervaring opgedaan door reizen en tv/films. Maar dit was zeker geen level 7.

Op zoek naar Engelse les mogelijkheden in Groningen kwam ik via internet op de site van Karen terecht. Het concept wat Karen aanbied sprak mij direct aan. Persoonlijke lessen en veel aandacht voor mijn specifieke vraag. Ik heb ongeveer 9 maanden Engelse lessen gevolgd bij Karen. En iedere keer waren het weer leuke lessen en kreeg ik weer huiswerk mee om mijn niveau te verbeteren. Uiteindelijk heb ik na 9 maanden de IELTS test gedaan, maar jammer genoeg heb ik alleen voor het schrijf gedeelte nog geen 7 weten te bereiken. Maar voor de andere drie onderdelen heb ik al wel een 7 weten te halen en dat is vooral dankzij de lessen en goede tips van Karen gekomen. Ik kan dan ook iedereen aanraden lessen van Karen te gaan volgen als je op zoek bent naar persoonlijke aandacht en op maat gemaakte lessen. Miranda

================================================================

I started with English lessons because I wanted to improve my English. My aim was to speak better English in conversations and to learn a lot more words. I liked the lessons, almost every lesson I had to make questions about a text, and that helped me to learn a lot more words. I had one time per week an English lesson. And I could work at home for my homework. I liked that, because then I also learned English at home. Also I had to make grammar exercises or to write a text or a summary. It helped me to speak better English now.
Annelot S
================================================================
Hoi Karen,
Je hebt me gevraagom een stukje te schrijven over mijn ervaring Franse les.
Vroeger op school kon ik kiezen voor Duits of Frans. Ik heb voor Duits gekozen want ik kwam toch
nooit in Frankrijk.
Maar toen ik voor het eerst met mijn partner mee ging naar zijn huis in Frankrijk (Ardennen) was ik blij verrast,
wat een prachtige omgeving en vond het zeker de moeite waard om een een beetje van de taal te weten.
Vol goede moed ging ik mij aanmelden bij
Centre Culturel Français. Op de cursus was al snel duidelijk dat ik ten opzichte van
de cursisten een achterstand had. Deze achterstand was niet in te halen. Alle cursisten hadden op de middelbare school
enkele jaren Frans gehad. Ik ben wel elke week gegaan maar was niet echt actief.
In een advertentie van Karen las ik dat het mogelijk is om privéles te nemen. Dat heb ik toen gedaan.
Vorig jaar mei ben ik begonnen met Franse les 2 uur om de week.
Individuele les heeft mij goed gedaan. Ik kon fouten maken en zo kreeg ik de kans om goed op mijn uitspraak te letten.
Karen heeft mij gestimuleerd om te spreken en niet bang zijn voor fouten. 
Wat ik wel moeilijk vond is de grammatica dit kreeg ik maar moeizaam onder de knie.
Ik ben kortgeleden gestopt omdat ik een bedrijfsopdracht  heb gekregen en daar gaat nu mijn aandacht naar uit.
Hartelijke groeten,
Andrea
========================================================================
Having had more than 30 hours of lessons from you at our premises we would like to give a short evaluation.

We are very content with the quality of your lessons and teaching methods, especially the tailor-made plans that suited very much to our needs.

We have noticed the progress made by the participants. They reacted positively to your lessons and were keen to learn. The friendly and relaxed atmosphere helped our employees to overcome their barriers and fears to speak English. They improved gradually and succeeded to speak spontaneously. We had a good experience with your teaching in small groups, which was efficient. We also appreciate your reasonable quotation.

We look forward to the continuation of English courses with you.

 

GELITA Nederland BV

 

Rainer Wiedmann

Director

=======================================================================349587 bezoekers (616125 hits) sinds 15-11-2007